Fransız kripto piyasasına Binance den 116 Milyon dolarlık destek

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, bir araştırma merkezi oluşturmak Fransız Fintech ile ortaklık kurdu. Kripto bors...

Fransız kripto piyasasına Binance den 116 Milyon dolarlık destek

4 Kasım 2021 Perşembe 00:21

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, bir araştırma merkezi oluşturmak Fransız Fintech ile ortaklık kurdu.

Kripto borsası Binance ve Fransa'da finansal teknolojiyi teşvik etmeye odaklanan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Fransız Fintech, Fransız ve Avrupa blok zinciri ve kripto para ekosisteminin gelişimini desteklemek için bir girişim başlattı .

“Objective Moon” olarak adlandırılan girişimin bir parçası olarak Binance, Fransa'da Avrupa'nın dört bir yanından yetenekler toplayacak bir araştırma ve geliştirme merkezi kurmak için 100 milyon € (116 milyon $) sağlayacak.

Para ayrıca, Fransa ve Avrupa'da başlangıç ​​büyümesini hızlandırmaya ve ekosistemi oluşturmaya yardımcı olmak için merkezi olmayan bir defter teknolojisi (DLT) hızlandırıcısı oluşturacak.

Son olarak, uygulanacak bir çevrimiçi eğitim programı, bölgede kripto ve blok zinciri yeteneği geliştirmeyi amaçlıyor. Fransız Fintech ve Binance, programda kripto güvenlik ve altyapı şirketi Ledger ile birlikte çalıştı.

Binance in kurucusu ve CEOsu Changpeng Zhao basın açıklamasında;

'Binance'in Fransa'daki büyük operasyonlarını ve yatırımını başlatmasıyla, Fransa ve Avrupa'yı kripto ekosisteminde dünyanın önde gelen küresel oyuncusu haline getirmeye önemli ölçüde katkıda bulunabileceğimize inanıyoruz.' dedi.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş