Floki yükselişe geçti !

Floki yükselişe geçti ! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk'ün garfik yorumlarıyla daha ö...

Floki yükselişe geçti !

3 Kasım 2021 Çarşamba 21:27

Floki yükselişe geçti ! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk'ün garfik yorumlarıyla daha önce de haberini yaptığımız Floki yükselişte!

 Floki yükselişe geçti ! Elon Musk’ın ayda keşfedilen bir Viking gemisinin görüntüsünü tweetlemesinden sonra Floki Inu, bugün yaklaşık bir saatte %18 arttı. Dogecoin’den ilham alan tokenin fiyatı 0,002245 dolardı. Bir saat sonra 0,00026452 dolara sıçradı. Yüzeyde karikatürün en önemli noktası, Vikinglerin ay da dahil olmak üzere her yere ilk ulaşanlar olduğu olsa da, kripto meraklıları için farklı bir anlam ifade ediyor olabilir.

https://borsametre.com.tr/saka-coinler-yukseliste-dogeshibfloki/74272/

29 Ekimde yaptığımız haberde Elon Musk’ın hakkında attığı tweetle dikkatleri çeken FLOKI Coin, yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda rekor kıran FLOKI Coin, değerini yüzde 112’nin üzerinde artırmış durumdaydı.

29 Ekim Floki grafiği

Düşen trendi yukarı yönlü kırmış . 0,00025 üstü kapanışlar yaparsa günlükte yeni zirvelere yelken açabilir . 0,0003196 tarihi zirvesini test edebilir. Formasyonu çalıştırırsa hedef 0,00057 seviyeleri.

3 Kasım güncel Floki grafiği

( twitter : kryptoturk )https://twitter.com/kryptoturk

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp