Floki token neydi ne oldu

Uzman analistimiz Kryptoturk Floki Inu (FLOKI) yu yorumladı. İşte Floki hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey:

Floki token neydi ne oldu

8 Kasım 2021 Pazartesi 19:46

Uzman analistimiz Kryptoturk Floki Inu (FLOKI) yu yorumladı. İşte Floki hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey:

Floki Inu projesi, adından da anlaşılacağı üzere kripto para dünyasında büyük patlama yapan Shiba Inu (SHIB) altcoininden esinlenmiş kripto paradır. SHIB topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulup piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. Floki Inu aynı zamanda #DogeFather'ın kardeşi Kimbal Musk'ın Milyon Bahçeler Hareketi ile resmi olarak ortak olan tek kripto projesidir.

Kripto para uzmanlarına göre FLOKI coin, diğer köpek temalı altcoin projelerinde olduğu gibi sağlam altyapıya sahip olmaması sebebiyle zaman zaman eleştirilmektedir. Bazı analistlere göre FLOKI token yüksek kazanç potansiyeli taşıdığı için kripto para yatırımcıları tarafından mutlaka değerlendirilmesi gereken bir varlık olarak görülmektedir. 

Floki token, kripto piyasasında nisbeten yeni bir elemandır. 13 Ekim tarihinde işlem görmeye başlamıştır. İlk günlerde oldukça dar bir marj içinde işlem gören Floki 0.000095- 0.000062 fiyat aralığında sıkışmış. Daha sonra piyasa tarafından fark edilip oldukça hızlı bir ralliye başlayarak 0.00405 li fiyatlara kadar yükselmiş. Son birkaç gündür düzeltme yapan Floki token teknik analizi haberimizde:

Floki teknik analizi ve yorumu:

#FLOKI düşeni trendi kırmış. Yükselen trendde tutunmaya çalışıyor. 2380 lere retest gelebilir. Hacimli alışlar devam ederse 32 li seviyeleri test etmeye baslar .2190 altı kapanışlar gelirse senaryo olumsuza döner.#flokiusdt #flokiinu

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş