FLOKİ TOKEN desteğe tutunmuş. Yeni test mi geliyor?

FLOKİ TOKEN desteğe tutunmuş. Yeni test mi geliyor? Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafi...

FLOKİ TOKEN desteğe tutunmuş. Yeni test mi geliyor?

17 Kasım 2021 Çarşamba 16:37

FLOKİ TOKEN desteğe tutunmuş. Yeni test mi geliyor? Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyla FLOKİ 4 saatlik grafikte destek almış gibi. Yeni seviye testi mi geliyor.

FLOKİ TOKEN desteğe tutunmuş. Yeni test mi geliyor?

Floki Inu projesi, adından da anlaşılacağı üzere kripto para dünyasında büyük patlama yapan Shiba Inu (SHIB) altcoininden esinlenmiş kripto paradır. SHIB topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulup piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. Floki Inu aynı zamanda #DogeFather’ın kardeşi Kimbal Musk’ın Milyon Bahçeler Hareketi ile resmi olarak ortak olan tek kripto projesidir.

Kripto para uzmanlarına göre FLOKI coin, diğer köpek temalı altcoin projelerinde olduğu gibi sağlam altyapıya sahip olmaması sebebiyle zaman zaman eleştirilmektedir. Bazı analistlere göre FLOKI token yüksek kazanç potansiyeli taşıdığı için kripto para yatırımcıları tarafından mutlaka değerlendirilmesi gereken bir varlık olarak görülmektedir. 

kryptoturk güncel FLOKİ 4 saatlik teknik analiz grafiği

4 saatlikte önemli seviye 1813 $. Üzerinde kapanış gelmesi lazım ki 2190 $ seviyelerini test etsin.1813 $ desteğine tutunmuş su an için.

( twitter : kryptoturk )https://twitter.com/kryptoturk

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş