DOGECOİN (DOGE) trendini kırıyor !

DOGECOİN (DOGE) trendini kırıyor ! Ünlü analistimiz kryptoturk yorumladı ! DOGECOİN...

DOGECOİN (DOGE) trendini kırıyor  !

23 Ekim 2021 Cumartesi 14:45

DOGECOİN (DOGE) trendini kırıyor ! Ünlü analistimiz kryptoturk yorumladı ! DOGECOİN son zamanlarda bir konsolidasyon sürecinde bulunuyor ve bu sürecin yukarı yönlü kırılımı büyük artış getirebilir.

DOGECOİN (DOGE) trendini kırıyor !  Dogecoin (DOGE) yeni bir yükseliş grafiği çizmeye hazırlanıyor.

Dogecoin’in Dirençleri

Boğaların nefes almasıyla Dogecoin fiyatı günlük grafikte simetrik bir üçgen deseni oluşturdu. DOGE konsolide olurken, token birkaç önemli teknik göstergeyle destekleniyor ve bu da tokenin daha yüksekleri hedeflemeye hazır olduğunu gösteriyor.

" DOGE/BUSD günlük grafikte yataya bağlamış vaziyette. Düşen trendini kırmak istiyor denemeler yapıyor. 0,26 üzerinde günlük kapanış yaparsa 0,35'leri test etmek isteyebilir. Süper trend buy konumunda bollinger bantları daralmaya devam ediyor. Olası bir hacim artısında düşeni kırıp senaryoyu iyice olumluya çevirebilir. Bollİnger orta bandından destek alıyor . "

kryptoturk DOGE grafik teknik analizi

Dogecoin Fiyatı Sıkıştı Mı?

Dogecoin fiyatı şu an için bir konsolidasyon süreci içinde sıkışmış gibi görünüyor. Dolayısıyla satın alma emirlerinde bir artış Dogecoin fiyatının konsolidasyon sürecini yukarı yönlü bozma potansiyeline sahip.

Ancak eğer bu noktada bir satış baskısı oluşursa Dogecoin’in konsolidasyon süreci aşağı yönlü kırılabilir ve bu da yukarıdaki yükseliş senaryosunu geçersiz kılabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

( twitter : kryptoturk )https://twitter.com/kryptoturk

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş