Coinbase borsası müşterilerine, Bitcoin fonlarını teminat gösterip 1 Milyon dolara kadar kredi kullanma imkanı sunuyor

Kripto borsasının müşterileri PayPal veya banka hesapları aracılığıyla nakit kredi kullanabilecekler. Kripto para borsası Co...

Coinbase borsası müşterilerine, Bitcoin fonlarını teminat gösterip  1 Milyon dolara kadar kredi kullanma imkanı sunuyor

3 Kasım 2021 Çarşamba 23:53

Kripto borsasının müşterileri PayPal veya banka hesapları aracılığıyla nakit kredi kullanabilecekler.

Kripto para borsası Coinbase, müşterilerinin Bitcoin portföylerinin %40'ını kredi kontrolü olmadan 1 milyon dolara kadar kullanmalarına  izin veren uygulamayı başlattı.

Coinbase, borçlanma minimum ve maksimum tutarlarının eyalete göre değişebileceğini belirtti.

Coinbase, kredilerin yıllık % 8 faizle verileceğini ve borçluların kredi çeklerini göstermelerinin gerekmeyeceğini söyledi.

Müşteriler, PayPal veya banka hesaplarını kullanarak nakit kredi kullanabilecekler. Aylık minimum 10$ faiz ödemesi yapmaları gerekecek ve Coinbase esnek geri ödeme planları uygulayacak.

Coinbase, teminatlandırılmış bitcoin'i ödünç vermeyeceğini veya başka bir şekilde kullanmayacağını, bunun yerine elinde tutmaya devam edeceğini söyledi.

Bu yılın başlarında, Coinbase , ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun endişelerini dile getirmesinin ardından bir kripto kredisi ürünü için planlarından vazgeçmişti. Ödünç verilen ürünün, müşterilere yıllık %4'lük bir getiri kazandıracak bir kripto tasarruf hesabına güç vermesi gerekiyordu; bu, geleneksel bankalardaki çoğu tasarruf hesabından kat kat daha yüksek bir getiri.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş