Chainlink Balinaları LINK’te ne planlıyor. Link teknik yorumu

Güncel zincir üstü (on-chain) verileri, kripto para balinalarının LINK arzının yüzde 15,2'sini cüzdanlarına attıklarını ve düşüşlerde alım yaptıklarını gösteriyor. Link teknik...

Chainlink Balinaları LINK’te ne planlıyor. Link teknik yorumu

19 Ekim 2021 Salı 15:33

Güncel zincir üstü (on-chain) verileri, kripto para balinalarının LINK arzının yüzde 15,2'sini cüzdanlarına attıklarını ve düşüşlerde alım yaptıklarını gösteriyor. Link teknik yorumu ne söylüyor.

Kripto para araştırma şirketi Santiment’in verileri, kripto para balinalarının düşüşlerde LINK almaya devam ettiğini ve son birkaç ay içinde LINK arzının yüzde 15’nden fazlasını cüzdanlarına attıklarını gösteriyor. Link teknik yorumu nasıl?

Balinalar Chainlink Alımlarına Devam Ediyor

Santiment ekibi, en büyük 17. kripto para birimi Chainlink’in 25,70 dolardan işlem görürken, balinalar olarak bilinen büyük kripto para yatırımcılarının ve trader’ların düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Verilere göre, balinalar, son dört ayda kripto para biriminin fiyatındaki oynaklığa rağmen LINK arzının yüzde 15,2’sini satın aldılar. LINK’in bu dönemde ulaştığı en yüksek zirve 6 Eylül’de 34,78 dolarla kaydedildi. En düşük seviye ise 13 Temmuz’da 13,78 dolarla kaydedildi.

Şimdi, 1 milyon ila 10 milyon LINK’e sahip cüzdanlar, 167,7 milyon LINK’e sahip. Bu LINK’ler 431 milyon dolara karşılık geliyor. Bu cüzdanlar artık LINK arzının yüzde 16,8’ini kontrol ediyor.

En Büyük 10 LINK Balinası Arzın %62,7’sini Kontrol Ediyor

Santiment, kısa süre önce en büyük 10 Chainlink balinasının LINK varlıklarını uzun süre elinde tutmak istemediğini ve LINK varlıklarını daha küçük cüzdanlara sahip yatırımcılara yeniden dağıtmaya devam ettiğini bildirmişti.

LINK, Mayıs ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52 dolayın yaklaşık yüzde 51 altında seyrine devam ederken, yazım sırasında 25,7 dolardan işlem görüyor.

15 Eylül’de, 2021 Cardano Zirvesi sırasında, Chainlink ve Cardano arasında bir ortaklık duyuruldu. En büyük Proof of Stake blok Blockchain‘i Cardano, gelişmiş akıllı sözleşmeler için Chainlink oracles’tan yararlanmayı planlıyor. Ancak bu gelişmenin LINK fiyatı üzerinde herhangi bir etkisi olmadı.

Analistiimiz Kryptotürk, LINK grafiğini yorumladı. Grafiğin oldukça sıkıştığını , 24 ün altında kapanırsa senaryonun olumsuza döneceğini söyledi .Bu durumda trend aşağı kırılmış olur. Bolinger bandının dikkat çekici derecede daralması da takip edilmeli

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr