MIRROR harekete hazır

Analistimiz Kryptoturk , bu hafta izlenmesi gereken kriptoyu açıklıyor İsabetli tahminleriyle kripto piyasa...

MIRROR harekete hazır

25 Kasım 2021 Perşembe 10:10

Analistimiz Kryptoturk , bu hafta izlenmesi gereken kriptoyu açıklıyor

İsabetli tahminleriyle kripto piyasasında adını sıkça duyuran analistimiz Kryptoturk, bu hafta için takip edilmeye değer kriptoyu tespit etti.

Mirror token nedir

MIR, Terra blok zincirinde Terraform Labs tarafından oluşturulan sentetik bir varlık protokolü olan Mirror Protocol'ün yönetim token’ıdır.

Küresel Erişilebilirlik: Avrupa ve Kuzey Amerika dışındaki çoğu pazarda, yabancı hisse senetlerine ve forex piyasalarına erişim oldukça sınırlıdır. Kripto, giriş engelleri olmadan küresel erişilebilirliğe izin verir.

Kesirli Emirler: Geleneksel finansta, kesirli bir emir yürütmek veya üniter bir işlemi gerçekleştirmek için birden fazla kesirli emir bir araya getirilir. Tüm emirleri bir araya getirme süreci ek bekleme süresi gerektirir. Blok zincirini kullanarak, emir hacmi blok zincirinde bir sayı olarak basitçe temsil edilir, bu nedenle aracı paketleme sürecine gerek yoktur.

Neredeyse Anlık Emir Yürütme: Çoğu zaman likidite eksikliğinden (fiyat-zaman-öncelikli emir defteri algoritması) dolayı emirlerin tam olarak uygulanması bir gün kadar sürebilir. Mirror’ın her bir varlık havuzu tarafından sağlanan likiditeye dayandığı gerçeği göz önüne alındığında, emirler ağın blok süresi kadar hızlı (~ 6 saniye) yürütülebilir.

Mirror tokenın şu andaki piyasa değeri 2 641 000 000 tl dir. Piyasadaki toplam dolaşan token miktarı 77 742 679 adettir.

Mirror(MIR) teknik analizi ve yorumu

#MIRUSDT günlük grafikte 2,60 altı kapanış gelmedi. Sıkışıyor. hacimli bir ATH gelmesi sonucu düşen trendi kırıp sert hareketler gelebilir. Takip etmekte fayda var. #MIRUSDT #mırrorprotocol

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp