Bitexen token çıkarmaya devam ediyor Kafa karıştıran sorular neler oluyor?

Bitexen taraftar token çıkarmaya devam ediyor Daha önce birçok Türk kulübünün tokenını çıkaran platform bunlara bir yenisini daha ekliyor Daha önceki çıkardığı token işlemlerin...

Bitexen token çıkarmaya devam ediyor  Kafa karıştıran sorular neler oluyor?

31 Ocak 2022 Pazartesi 10:40

Bitexen taraftar token çıkarmaya devam ediyor Daha önce birçok Türk kulübünün tokenını çıkaran platform bunlara bir yenisini daha ekliyor Daha önceki çıkardığı token işlemlerinde birçok şikayetin olduğu Bitexen'de neler oluyor?

Bitexen neler oluyor

Bugüne kadar Erzurumspor, Sakaryaspor, Çaykur Rize gibi pek çok taraftar tokeni ön satışa sunan Bitexen borsası Tatilbudur ekosistemi ile iş birliği yapıyor. TATIL tokeni bu hafta boyunca ön satış bölümünde olacak. 

TATIL token ne kadar?

Tatil Token, Tatilbudur.com ekosistemi içerisinde kullanıcılarının sadakat programlarından faydalanmasını sağlayan blok zincir temelli bir varlık olacak.

Ethereum ağı üzerinde ERC-20 standartlarında oluşturulan Tatil Token, beş yıllık bir dağılım planı ile hazırlandı ve düşük enflasyon değerine sahip bir hizmet tokeni olarak tasarlandı. Token ekonomisi, tokenin finansal istikrarı ve değeri kaybetmemesi amacıyla 2026 yılında son bulacak şekilde planlandı.

Bitexen, Fan Tokenlerde kafa karıştıran sorular neler oluyor? Bitexen Şirketi Türkiye’de kripto para alım satımı yaparken Fan Token çılgınlığının Türkiye’deki öncüsü konumundadır. Taraftarlar için deneyimler sunan Fan Tokenler taraftarlara farklı olanaklarda sunmaktadır. Bunlar ödüller, benzersiz deneyimler, kulüp kararlarında oy hakkı, ürün ve forma tasarımları gibi çeşitli taraftar faaliyetlerine olanak sağlamaktadır.

Fan Token alım satımı yapanlar tahtayla oynandığını söylüyorlar!

Bitexen Şirketi’nde Fan Tokenlerini bir anda yükseltip düşürüyor. Manipülasyonlar söz konusu! Fan Token alanlar alım satım yaparken küsuratların verilmediğinden, tahtayla oynandığından ve zarar ettirilmesinden şikayetçi. Alım yapıldığı esnada fiyatın bir anda değiştiğini ve yükseldiğini, satım yaparken yüksek fiyatın bir anda düşük fiyattan işlendiğini iddia ediyorlar.

Tokenlerin satışa çıktıkları esnada tokenlerin hemen bittiğini ve tahtayı tek bir kişin üstlendiği iddiaları söz konusu.

Soğuk cüzdana çekilemiyor mu?

Kullanıcıların yaşadığı bir başka sorun ise aldıkları tokenlerin cüzdanlara çekilemiyor olması. MeXC gibi altcoin altcoinleri piyasaya girmeden önce işlem gördükleri borsalardan yapılan transferlerin onaylanmasına rağmen Bitexen soğuk cüzdanlarına düşmüyor. Coinler geri iade edilmiyor. Başka cüzdanlara gönderilmek istenen coinler havada kalıyor ve işlemler gerçekleşmiyor. Bu konuda birçok mağdurun şikayetleri var.

ERC20 Tabanındaki işlem problemi!

Kripto para varlık alım satımlarında farklı borsa tabanları kullanılmakta ERC20 tabanlı olan Bitexen borsası kullanıcılarını bu konuda mağdur ediyor. Farklı tabanlı bir borsadan gönderilen borsadan token ve coin transferlerini kendi cüzdanlarına düşürmüyor. Başka bir borsadan transfer yaptığınızda işleminiz gerçekleşmesine rağmen transfer edilen diğer tabanda kalıyor. Bu sorunun çözümünü ise sadece Bitexen şirketinin o borsanın tabanına erişerek token yada coininizi kendi ERC20 tabanına transfer etmesi yeterli oluyor.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…