Bitcoin'den yeni bir test mi geliyor?

Bitcoin'den yeni bir test mi geliyor? Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyl...

Bitcoin'den yeni bir test mi geliyor?

12 Kasım 2021 Cuma 10:27

Bitcoin'den yeni bir test mi geliyor? Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyla Bitcoin yeni zirveleri teste mi başlıyor?

Bitcoin, ABD de açıklanan yüksek enflasyon rakamları ve dün gece saatlerinde gelen Çin’li emlak devi Evergrande’nin borcunu ödeyemediği haberlerinin ardından düştü. Düşüşten önce tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 69000 doları gördü.

Bitcoin 65.000 dolarlık direnç bölgesini geçemezse, aşağı yönlü düzeltmesini devam ettirebilir. Aşağı yönde acil bir destek 63.500 dolar seviyesine yakın.

12.11.2021 09.00 tarihli haberimizde : https://borsametre.com.tr/ethereum-bitcoini-tahtindan-indiriyor/75615/

Amerikan hedge fonu Citadel Kenneth Griffin’in milyarder CEO’su, Ethereum ( ETH ) para biriminin, kriptonun lideri olarak anılan Bitcoin’in ( BTC ) yerini alacağını düşünüyor . Citadel, ABD borsasındaki işlem hacminin dörtte biri olan 40 milyar doların üzerinde sermayeyi yönetiyor.

kryptoturk BİTCOİN güncel teknik analiz grafiği

Kanal içindeki harekete devam ediyor kanal alt bandından destek alıyor. Dünkü doji ye bakılırsa hala kararsız ama kanal içinde kaldığı sürece 67000$ testi gelebilir.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş