Bitcoin ve Ethereum'da yeni rekorlar mı geliyor?

Ünlü teknik analistimiz Kryptoturk'ten sizin için teknik analiz ve yorumlar.

Bitcoin ve Ethereum'da yeni rekorlar mı geliyor?

9 Kasım 2021 Salı 11:28

Ünlü teknik analistimiz Kryptoturk'ten sizin için teknik analiz ve yorumlar.

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, ilk kez 68.000 doları aşarak tarihi zirve yaptı ve dün gece saatlerinde 68.564 dolara ulaştı.

Piyasalar, Ekim ayının başından beri bir boğa modundaydı, çünkü kripto piyasası toplam değerine sadece bir ayda yaklaşık 1 trilyon dolar ekledi. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri yaklaşık 3 trilyon dolara ulaştı. İşte ünlü analistimiz Kryptoturk'ten Bitcoin için teknik analiz:

kryptoturk Bitcoin analizi

Günlükte boğa iştahı devam ediyor yeni tarihi zirveler yapmaya başladı. Fibonacci üst seviyesinde tutunduğu sürece yani 67397$ seviyeleri üstünde kapanış gelirse 72000$'lar konuşulmaya başlayacak gibi duruyor.

Daha öncesinde Bitcoin 61000$ seviyelerinde iken buralarda kalırsa $67000 geleceğini ön gören ünlü analistimiz Kryptoturk Bitcoini bu şekilde yorumladı.

Ethereum(ETH) Teknik Analiz

Ethereum dört gündür rallisine devam ediyor. Dört gün önce iyice satış yiyip $4,329 dolara kadar düşen Ethereum bugün rekor tazeledi. Düne göre %1.76 artış ile $4,812,36 seviyesini gördü. Uzman analistimiz Kryptoturk ‘ün 6000 dolar fiyat beklentisi daha önceki analistinde belirtilmişti. Uzman analistimizin ETH teknik analizi ve yorumu:

Ethereum(ETH) teknik analiz

ETH yeni yüksek tepeler ve yüksek dipler yapmaya devam ediyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup

anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş