Bitcoin ve Ethereum boğaları geri mi çekiliyor?

Bitcoin ve Ethereum boğaları geri mi çekiliyor? Piyasalardaki volatilite kripto para piyasasını düşüşe mi uğratıyor? Bitcoin...

Bitcoin ve Ethereum boğaları geri mi çekiliyor?

11 Kasım 2021 Perşembe 10:10

Bitcoin ve Ethereum boğaları geri mi çekiliyor? Piyasalardaki volatilite kripto para piyasasını düşüşe mi uğratıyor?

Bitcoin ve Ethereum boğaları geri mi çekiliyor? Evergrande haberinden sonra kripto para piyasasında uzun süre devam eden yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Bitcoin'in rekor sonrası düşüşü durdurulamıyor. Yatırımcı tedirgin durumda. Düşüşün nedeni ortaya çıktı. Altın fiyatlarının güçlenmeye başlamasıyla birlikte kripto paralara olan ilgi azaldı. Bitcoin ve Ethereum rekorun ardından düşüş eğilimine girdi.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün yaşanan Evergrande gelişmesinin ardından hızlı bir düşüş başlattı ve 63.000 doların da altına geriledi. Öyle ki BTC, yakın vadede yukarı yönlü bir artış başlatamazsa Bitcoin‘de daha fazla düşüş yaşanabilir.

Bitcoin 65.000 dolarlık direnç bölgesini geçemezse, aşağı yönlü düzeltmesini devam ettirebilir. Aşağı yönde acil bir destek 63.500 dolar seviyesine yakın.

Ethereum fiyatı, 9 Kasım’da 4.849 dolarda yeni bir zirve belirledikten sonra geri çekilirken şu anda önde gelen kriptonun ayak izlerini takip ediyor. Satın alma baskısındaki potansiyel bir artış, ETH’yi 5.000 dolarlık psikolojik bariyere itecek. İyimser bir senaryoda, analiste göre bu artış, %161,8 Fibonacci uzatma seviyesine denk gelecek şekilde 6,387 dolara kadar uzayabilir.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş