Bitcoin fiyatları dolu dizgin !

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Bitcoin yukarı yönlü hareketini sürdürerek 50.000 dolar direncini kırarak yukarı yönlü harekete devam ediyor.

Bitcoin fiyatları dolu dizgin !

6 Ekim 2021 Çarşamba 21:30

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Bitcoin yukarı yönlü hareketini sürdürerek 50.000 dolar direncini kırarak yukarı yönlü harekete devam ediyor.

Bitcoin'in teknik olarak analizini @krytoturk sizler için yaptı.

Gün içinde sert yükselen bitcoin 55500 direncinden geri dönüp 50500-55500 bandına yerleşti. Sert yükselişi ile göstergeleri olumluya çevirdi. Özellikle Hacmi ve diğer göstergeleri takip edip boğaların risk iştahının durumunu göreceğiz.

Bitcoin fiyatı 55 bin dolar seviyesini gördü

Fiyatı son birkaç haftadır pek stabil olmayan Bitcoin, bu yılın mayıs ayından beri bugün çıktığı seviyeye görememişti. Günün erken saatlerinde BTC fiyatı 55.499 dolara kadar ulaştı. Bununla birlikte işlem hacminin 1 trilyon dolara ulaşmış olması, büyük bir dönüm yaşandığını gözler önüne seriyor.

24 saatlik tabloda yüzde 9 civarlarında değerlenme görebilmemiz pek sık mümkün olan bir şey değil. Bu yüzden son 24 saatin bir dönüm noktası olduğu yorumunu tekrar yapabiliriz.

Altcoinlerde durum ne?

Bitcoin’deki büyük yükselişin ardından altcoin fiyatlarında da aynı etkinin olduğunu söylemek zor. Ancak Ethereum da dikkat çeker şekilde yeşil bir çizgi çizdi. Hacimlerine göre sıralanmış bu listede bir çalkalanma olduğunu söyleyemeyiz.

Altcoin fiyatları

Bitcoin yakında güncelleniyor

Bitcoin bir yazılım ve zamanla yapılan güncellemelerle yeni özellikler kazanıyor. Geçen ay ortaya çıkana göre bu yılın sonlarında Bitcoin yeni bir sürüme güncellenecek. Sürüm güncellemesi ile gizliliğe daha çok vurgu yapılacak ve kontratlarla ilgili bir yapı daha gelecek. Bitcoin bazı özellikleri bünyesinde tutmasa bile kripto paraların babası ve en değerlisi. Bu yüzden gelecek güncellemenin içeriğini merak ediyoruz.