Bitcoin (BTC) ne zaman toparlayacak?

Bitcoin (BTC) ne zaman toparlayacak?  Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyla...

Bitcoin (BTC) ne zaman toparlayacak?

10 Aralık 2021 Cuma 12:18

Bitcoin (BTC) ne zaman toparlayacak?  Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyla Bitcoin (BTC) aşağı yönlü hareketini ne zaman kıracak?

Bitcoin (BTC) ne zaman toparlayacak?

4 Aralık Cumartesi günü bütün kripto piyasasını sarsan büyük satış dalgası, başta Bitcoin olmak üzere bütün kriptoların yeni dip seviyeleri görmelerini sağladı. Bitcoin traderları bu düşüşü ve uygun fiyatları alım için kullanmaya başladılar .Balinaların yüklü miktarlarda Bitcoin alım haberleri hemen her gün geliyor.

Uzman analistimiz Kryptoturk yatırımcılar ve takipçileri için Bitcoin teknik analizini yorumladı.

kryptoturk güncel Bitcoin (BTC) günlük teknik analiz grafiği

200 günlük ortalamayı aşağı yönlü kırdı. Daha önce mayıs ayında kırmış ve yaklaşık 12000$ geri çekilme olmuş. Suların durulması için 48800 üstüne atmalı ama boğalar söz sahibi olmaya başladı demek için 53500 üstünde kapanış gelmesi lazım.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsAppFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş