Bitcoin %6'lık bir düşüşle 56600 dolar gördü, son ayın en düşük seviyesinde

Dünkü %6'lık düşüşün Bitcoin'i Ekim ortasından bu yana en düşük seviyelerine indirmesinden sonra, bir kartopu etkisi Bitcoin fiyatını önemli destek seviyelerine getirdi.

Bitcoin %6'lık bir düşüşle  56600 dolar gördü, son  ayın en düşük seviyesinde

19 Kasım 2021 Cuma 12:32

Dünkü %6'lık düşüşün Bitcoin'i Ekim ortasından bu yana en düşük seviyelerine indirmesinden sonra, bir kartopu etkisi Bitcoin fiyatını önemli destek seviyelerine getirdi.

Bitcoin ( BTC ), yeni bir boğa kararlılığı testinde 18 Kasım'da kilit destek seviyelerine düştü.

Veriler, Bitcoin'in birden fazla yeniden testten sonra 58.400 dolarlık desteği kırdığını ve 57.100 dolardan işlem gördüğünü gösterdi.

Yüksek volatiliteye ve 60.000$'a meydan okumaya rağmen, son bir saat içinde fiyat 57.200 dolara düştü . Bu 15 Ekim'den bu yana gördüğü en düşük seviye.

Analist Rekt Sermaye yaptığı son yorumda "Kuşkusuz, satışların tükenme vakti gelecek. Kısa vadede yüksek satış hacmi çubuklarına dikkat edin. Bunlar, sürekli satıştan sonra dibe vurduğuna işaret etme eğilimindedir ve ya güçlü bir sıçramadan ya da tam bir trend dönüşünden önce gelir."

Yorgun satıcılar, Bitcoin'in tek bir günlük mumda 10.000 dolar kaybettiği günün hemen ardından, Eylül ortasındaki atmosferi karakterize etti.

Likit olmayan arz, güçlü ellerin kararlılığını vurgular

Bununla birlikte, şu anda Bitcoin hala aylık bir fiyat dibi bulma sürecinde.

56.000 dolar bir toparlanma için sınır noktası gibi duruyor.

Daha iyimser analistler, uzun vadeli yatırımcı alımlarını, genel bir düşüş eğiliminin, gerçeklikten uzak olduğunun bir işareti olarak görüyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp