Bitcoin, 6 haftanın en düşük seviyesinde

Bitcoin, günlük 5.000 dolarlık büyük bir kırmızı mumun ardından Ekim ayının ikinci haftasından bu yana en düşük seviyelerini görüyor.

Bitcoin,  6 haftanın en düşük seviyesinde

26 Kasım 2021 Cuma 12:38

Bitcoin, günlük 5.000 dolarlık büyük bir kırmızı mumun ardından Ekim ayının ikinci haftasından bu yana en düşük seviyelerini görüyor.

Boğalar yeni bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalırken Bitcoin ( BTC ), tek bir günde neredeyse 5.000 dolar kaybetti.

Bitcoin ,Perşembe günü geç saatlerde 60.000 $ 'a geldikten sonra büyük satış baskısı gördü, direnci yenmek için yapılan son girişim yine de geri çekilmeyle sonuçlandı.

Ardından Bitcoin Ekim ortasından bu yana en düşük seviyesine geri döndü ve yukarı yönlü mevcut kırılmanın henüz bitmediğini varsayanları kesin olarak haklı çıkardı.

Bununla birlikte, 24 saatlik çapraz kripto tasfiyeleri 630 milyon doları geçtiğinden , Cuma günü, düzeltici hamlelerin sona ermesi konusunda çok hevesli bir şekilde yapan herkes düşüşü hissediyordu .

Yeni bir pazar güncellemesinden önce Twitter yorumlarında "Piyasalardaki birçok pompa tamamen izleniyor" dedi

Altcoinler, Bitcoin'in düşüşüne iyi yanıt vermedi ve birçok büyük token , kayıplar açısından ABD doları karşısında BTC'den daha iyi performans gösterdi.

Ether ( ETH ), Bitcoin'in %4,8'ine kıyasla %5,8 düştü, diğerleri ise gün içinde spot fiyattan %10'a yakın bir değer kaybetti.

Arka planda, ABD doları nihayet düşmeye başladı ve ABD doları döviz endeksinin (DXY) Haziran 2020'den bu yana en yüksek seviyesine ulaştığı yükseliş trendini sonlandırdı .

Geleneksel olarak ters orantılı olsa da, DXY destek için 96'yı hedeflediğinden, Bitcoin daha çok bir taklitçi gibi görünüyordu.

Uzman teknik analistimiz Kryptoturk Bitcoin teknik analizini yorumladı:

Bitcoin teknik analizi ve yorumu:

#BTC kritik noktada.. DSÖ den gelen açıklamalar sonra sert hareketler yapan #Bitcoin 55800 lerde tutunması lazım olumlu senaryo için. altında gelecek satışlar sonrası 53000 ler test edilebillir.#BTC#BTCUSDT

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş