Balinalar Bu 3 Altcoin’i Biriktiriyor

Kripto para analitik firması Santiment’e göre, kripto para balinaları aktif olarak üç altcoin’i biriktirmeye devam ederken iki altcoin’i ise satıyor. ...

Balinalar Bu 3 Altcoin’i Biriktiriyor

5 Aralık 2021 Pazar 11:59

Kripto para analitik firması Santiment’e göre, kripto para balinaları aktif olarak üç altcoin’i biriktirmeye devam ederken iki altcoin’i ise satıyor.

Santiment, kripto para balinalarının hareketlerini izlemenin hangi kripto paraların yükseliş veya düşüş eğiliminde olduğunu belirlemede etkili bir yöntem olabileceğini iddia ediyor.

Analitik firması, 1-10 milyon SKALE (SKL) arasında tutan balina adreslerinin sayısının geçtiğimiz hafta arttığını belirtiyor

SKL, geliştiricilerin Ethereum ile uyumlu merkezi olmayan zincirler oluşturmasını ve sağlamasını amaçlayan bir blockchain ağı olan Skale’nin yerel varlığıdır. SKL, yazım itibariyle 0.28 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Santiment’e göre, 100-10.000 MAKER (MKR) arasında tutan balina adreslerinin sayısı da Kasım ayının ikinci yarısında artış gösterdi.

Maker, herhangi bir banka, hükümet veya üçüncü taraf olmadan ABD dolarına bire bir sabitlenen bir sabit para olan DAI’yi destekleyen bir yönetim token’dırı. MKR, yazım itibariyle 2.683,35 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Santiment, 1-10 milyon OCEAN PROTOKOL (OCEAN) tutan balina adreslerinin sayısının da geçen ayın ikinci yarısında arttığını belirtiyor.

OCEAN, veri sağlayıcıları ve tüketicileri birbirine bağlayan bir blockchain ekosistemi olan Ocean Protocol’ün yerel varlığıdır. Piyasa değerine göre 193. sıradaki kripto para, yazım itibari ile 1.15 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Diğer bir yandan Santiment, 1-10 milyon arasında Ren (REN) tutan balina adreslerinin sayısında da büyük bir düşüş yaşadığının altını çizdi.

Ren, farklı blockchain platformları arasındaki işlemlere güç veren bir platformdur. Kullanıcıların merkezi olmayan finansı (DeFi) benimsemesini ve yatırım yapmasını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. REN, yazım itibariyle 0.80 dolardan işlem görüyor.

Analitik firmasına göre, 1-10 milyon GRT arasında tutan balina adreslerinin sayısı da son iki haftada azaldı.

GRT , blockchain verilerini endeksleyen ve düzenleyen bir platform olan The Graph için yerel token’ıdır. Piyasa değerine göre 46. sıradaki kripto para, yazım itibari ile 0.79 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Santiment ayrıca 100-10.000 arasında Basic Attention Token (BAT) tutan adres sayısının da biraz düştüğünü belirtiyor. BAT yazım itibari ile 1.21 dolar seviyesinden işlem görüyor.

BAT , Ethereum’a dayalı bir yardımcı program token’ıdır. Reklamları ve reklam izleyicileri kaldırarak kullanıcının verilerini korumaya odaklanan reklam karşıtı web tarayıcısı Brave’e güç sağlar. Piyasa değerine göre 84. sıradaki kripto para, son 24 saatte %12,5 değer kaybına uğradı.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş