Whatsapp, kripto para ile ödeme için hazırlanıyor!

WhatsApp platformunun beta kodlarında ortaya çıkan Facebook Novi cüzdan kodları, Whatsapp'ta kripto para ile ödemeler olacağının hazırlığı içerisinde olduğunu gösteriyor....

Whatsapp, kripto para ile ödeme için hazırlanıyor!

9 Kasım 2021 Salı 16:15

WhatsApp platformunun beta kodlarında ortaya çıkan Facebook Novi cüzdan kodları, Whatsapp'ta kripto para ile ödemeler olacağının hazırlığı içerisinde olduğunu gösteriyor.

WhatsApp, 2020 yılının Kasım ayında Hindistan'daki kullanıcıların WhatsApp ile para transferi yapmasını teşvik etmek için 'Payments' desteğini kullanıma açtı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, birbirlerine WhatsApp uygulaması üzerinden para gönderip alabiliyor.

Daha önce beta Novi entegrasyonu ile ilgili bazı sızıntılar gündeme gelmişti.Yine Facebook tarafından hayata geçirilen USDP krito parası üzerinden gönderim yapabildiğiniz Novi dijital cüzdan uygulamasına ait izler Whatsapp beta kodları içerisinde bulundu.Şuanlık ABD ve Guatemala'da test edilen Novi cüzdanı PAXOS firması ile birlikte geliştirildi.
Whatsapp'ın Novi cüzdan entegrasyonunu ne zaman duyuracağı henüz belli değil.Buna ek olarak, Novi cüzdanının yaygın bir şekilde kullanılması Whatsapp içinde yaygın bir ödeme şekli olacağı anlamını taşıyor.

Novi Cüzdanı

Hâlâ yaygın değil.

Whatsapp'ın Payments özelliği, şu an sadece Brezilya ve Hindistan'da ki kullanıcılar aktif olarak kullanabiliyor. 2018 yılında duyuran payments özelliği,hala ön görülen yaygınlaşma seviyesinde değil.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş