Kar tatili uzuyor! Okullar ve kamu tatil mi?

Kar tatili uzuyor! Okullar ve kamu tatil mi? Bugün izinli olan kamu çalışanları yarın tatil olup olmadığını merak ediyordu. Konuyla ilgili açıklama çeşitli illerin valiliklerin...

Kar tatili uzuyor! Okullar ve kamu tatil mi?

25 Ocak 2022 Salı 22:24

Kar tatili uzuyor! Okullar ve kamu tatil mi? Bugün izinli olan kamu çalışanları yarın tatil olup olmadığını merak ediyordu. Konuyla ilgili açıklama çeşitli illerin valiliklerinden ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapıldı. Peki, Kamu çalışanları yarın (26 Ocak Çarşamba) izinli mi? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan memurlar için kar tatili açıklaması..

Kar tatili uzuyor! Okullar ve kamu tatil mi?

İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından bir dizi önlem alan valilik kamu çalışanları için de duyuru yayınladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada kamu çalışanları hakkında bilgi verdi. Birçok ilde valilikler, olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum, kuruluşlarında görev yapan engelli ile hamile personele pazartesi günü için idari izin vermişti.

KAMU ÇALIŞANLARI YARIN (26 OCAK ÇARŞAMBA) İZİNLİ Mİ?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter'dan yaptığı son dakika duyuruda salı günü kamuda görevli memur, işçi ve diğer personellin izinli olacağını belirtti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kötü hava koşulları nedeniyle güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 26 Ocak 2022 Çarşamba günü tam gün idari izinli sayılacağını duyurdu.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Şahin İNCESÖZ