ING Bank çöktü; bankanın dijital hizmetlerine ulaşılamıyor

ING Bank’ın mobil şubesi, internet sitesi teknik sorun nedeniyle erişilemez oldu. Vatandaşlar haftanın ilk iş gününde işlem yapamadı. Banka sosyal medya hesabından özür diledi....

ING Bank çöktü; bankanın dijital hizmetlerine ulaşılamıyor

22 Ağustos 2022 Pazartesi 12:14

ING Bank’ın mobil şubesi, internet sitesi teknik sorun nedeniyle erişilemez oldu. Vatandaşlar haftanın ilk iş gününde işlem yapamadı. Banka sosyal medya hesabından özür diledi.

ING Bank’ın dijital bankacılık kanallarında yaşanan teknik sorun nedeniyle müşteriler hesaplarına erişemedi. Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve devam eden sorunla ilgili bankadan özür açıklaması geldi. Bank şu açıklamayı yaptı:

“Değerli Müşterilerimiz, Sistemlerimizde geçici bir aksama yaşandığını üzüntüyle belirtmek istiyoruz. Sorunun hızla giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Süreçle ilgili en kısa sürede yeniden bilgi vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Öte yandan sosyal medya hesaplarından bankacılık işlemelerine erişemeyen müşterilere “Merhaba, sistemlerimizde geçici bir aksama yaşandığını üzüntüyle belirtmek istiyoruz. Sorunun hızla giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Süreçle ilgili en kısa sürede yeniden bilgi vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” cevabı verildi. (cumhuriyet)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

ING ING