Elon Musk'tan Web3'e eleştiri

Elon Musk, topluluğun yeni teknolojiye yönelik iyimserliğini paylaşmıyor gibi görünüyor. OpenAI CEO’su Sam Altman, 2020’lerd...

Elon Musk'tan Web3'e eleştiri

2 Aralık 2021 Perşembe 13:52

Elon Musk, topluluğun yeni teknolojiye yönelik iyimserliğini paylaşmıyor gibi görünüyor.

OpenAI CEO’su Sam Altman, 2020’lerde yapılan yatırımların ortalama getirisinde 2010’lardan çok daha kötü bir düşüş beklediğini söyledi. Ancak aynı zamanda Altman, Web3 teknolojisinin potansiyel olarak yatırımcılara piyasaların 2010’da karşılaştığı getirileri sağlayabileceğini kaydetti.

Elon Musk ise Web3 teknolojisini öne sürerek Altman ile aynı görüşte olmadığını ve yatırımcıların genel kamuoyunun beklediği kadar devrimci olmayacağını iddia etti.

Web3 teknolojisi genellikle, merkezi olmayan bir blockchain üzerinde çalışan, merkezi olmayan çevrimiçi ekosistemlerin oluşturulması ve geliştirilmesi olarak kabul edilir. Teknoloji, özel olarak hiç kimseye ait olmayan uygulamaların üzerine inşa edilmesine izin verir.

Web3 ilkeleriyle oluşturulan uygulamalar, kullanıcıların bu uygulamaları, hizmetleri veya çözümleri geliştirmekten veya sürdürmekten kar elde etmelerini sağlar. Teknoloji, merkezi olmayan finans endüstrisinin katlanarak büyümeye başlamasından sonra popülerlikteki en büyük payını aldı.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp