Cüzdan sağlayıcısı olan Ledger, Crypto Life adında kripto banka kartını piyasaya sürdü!

Cüzdan sağlayıcısı olan Ledger kurduğu bu yeni kripto banka kartı, Bitcoin, Ether, XRP, Litecoin dahil olmak üzere birçok önde gelen kripto para birimlerini destekliyor. İşte s...

Cüzdan sağlayıcısı olan Ledger, Crypto Life adında kripto banka kartını piyasaya sürdü!

9 Aralık 2021 Perşembe 14:29

Cüzdan sağlayıcısı olan Ledger kurduğu bu yeni kripto banka kartı, Bitcoin, Ether, XRP, Litecoin dahil olmak üzere birçok önde gelen kripto para birimlerini destekliyor. İşte sizler için haberimizi derledik...

Kripto para cüzdanı ve altyapı sağlayıcısı olan Ledger, kullanıcıların dijital varlıklarıyla mal ve hizmet satın almalarını sağlayan ve potansiyel olarak kripto ödeme hizmetlerinin daha geniş çapta benimsenmesine kapı açan yeni bir banka kartını piyasaya sürdü. “CL” olarak da bilinen Crypto Life kartı, Perşembe günü Ledger'in iki yılda bir düzenlediği Op3n konferansında tanıtıldı. Banka kartı, Ledger kullanıcılarının kripto para birimleri satın almalarını, takas etmelerini ve stake etmelerini sağlayan bir masaüstü ve mobil uygulama olan Ledger Live ile bağlantılıdır. CL kartı, Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ) ve sabit paralar USD Coin ( USDC ) ve Tether ( USDT ) dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini destekler. Kullanıcılar ayrıca maaşlarını yatırabilir ve maaşlarının hangi yüzdesini BTC ve ETH'ye dönüştürmek istediklerini seçebilirler.

Başlangıçta İngiltere, Fransa ve Almanya'da kullanıma sunulacak.

CL kartı, 2022'nin ilk çeyreğinde İngiltere, Fransa ve Almanya'daki kullanıcılar için piyasaya sürülecek ve ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde ikinci çeyrekte kullanıma sunulacak. Ledger'ın banka kartı pazarına girişi, merkezi olmayan finans veya DeFi pazarına stratejik bir dönüşü takip ediyor. Ledger, Nano S ve Nano X donanım cüzdanlarıyla tanınan şirket, bu yılın Haziran ayında 380 milyon dolarlık özel finansman turunu tamamlayarak toplam değerini 1,5 milyar dolara çıkardı. Mastercard gibi büyük şirketlerin kripto ödemeleri ortamına girmesiyle bu durum yavaş yavaş değişecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde, kripto ödeme sağlayıcısı BitPay, kısa süre önce on milyonlarca yeni kullanıcıya bir ödeme ağ geçidi sağlamak için tarayıcı ve cüzdan uzantısı MetaMask ile bir ortaklığa girmişti.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.