2021'de Google'da aranan en çok kripto paralar!

Her sene sonunun yaklaşmasıyla beraber Aralık ayı içerisinde Google, her kategoride en çok arama gerçekleştirilen isimleri belirliyor. Bu listede filmler, oyunlar, insanlar, ha...

2021'de Google'da aranan en çok kripto paralar!

9 Aralık 2021 Perşembe 11:21

Her sene sonunun yaklaşmasıyla beraber Aralık ayı içerisinde Google, her kategoride en çok arama gerçekleştirilen isimleri belirliyor. Bu listede filmler, oyunlar, insanlar, haberler dahil olmak üzere pek çok kategori üzerinden değerlendiriliyor. İşte en çok aranan kripto paraları sizler için derledik haberimizin detayları...

Google Trends verilerinden elde edilmiş olan bilgilere göre Ethereum(ETH) ile Dogecoin(DOGE), 2021 senesi içerisinde Google haber kategorisinde ilk 10'da yer alan Kripto paralar arasında yer alıyor.

 Dogecoin 4. Sıradaki Yerini Alırken, Ethereum İse 10. Sırada Bulunuyor!

Google Trends tarafından paylaşılan verilere göre; 2021 senesi içerisinde Google'da haber kategorisinde; Dogecoin, gerek küresel çapta 4. sıradaki yerini aldı. Dogecoin özellikle Elon Musk'ın twitter paylaşımlarıyla ünlenen bir şaka kripto para birimi. Ethereum ile alakalı olarak haberler ise 10. Sırada bulundu. Lider kripto para birimi olan Bitcoin(BTC) ise kripto para birimine yönelik aramalar herhangi bir kategoride ilk onda bulunmadı. 2013 senesinde piyasaya sürülen Dogecoin(DOGE) kripto para birimi, 2021 senesinde en başarılı kripto para birimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Dogecoin, 2021 senesinin başlarında piyasa değerine oranla en büyük 10. kripto para birimi listesine girmişti. CoinMarketCap’ten edinilen bilgilere göre düne göre %2.99 düşüş ile Dogecoin $0.1764 alım satım işlemlerine tabi tutulurken, Ethereum(ETH) ise düne göre 0.47 düşüş ile $4,359.67 alıcı buluyor. Google Trends uygulaması tarafından dünya kamuoyu ile paylaşılan ve belirlenen listede ilk 10'da yer alan kripto para biriminde bulunan kripto para birimi isimleri, bundan sonra yine aynı şekilde araştırılacak. Bunun sebebi ise insanların, merak edip 'acaba 2021'de Google'da en çok hangi kripto paralar arandı?' sorusunu kendilerine sorduktan sonra cevabını tabii ki de yine aynı şekilde Google uygulaması üzerinden bulacak.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.