Etherium , fon transferi ve değer yakımı haberleri ile gündemdeki yerini koruyor. Etherium nereye gider?

Kripto para balinaları tarafından 1.4 milyar dolar değerinde devasa bir ETH transferi gerçekleşti. Bu transfer gerçekleşirken en büyük altcoin,, 4.000 dolar seviyesinin üzerin...

Etherium , fon transferi ve değer yakımı haberleri ile gündemdeki yerini koruyor. Etherium nereye gider?

28 Ekim 2021 Perşembe 14:20

Kripto para balinaları tarafından 1.4 milyar dolar değerinde devasa bir ETH transferi gerçekleşti. Bu transfer gerçekleşirken en büyük altcoin,, 4.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

Balinalar ve Binance, Ethereum’da 1.4 Milyar Dolarlık Transfer Gerçekleştirdi

Transferi gerçekleştirilen Ethereum miktarı 460.792 ETH olurken, an itibari ile 1.850 milyar dolar değerinde. Gerçekleşen bu transferlerin bazıları balinalar tarafından gerçekleştirilirken, bir kısmı ise kripto para borsaları tarafından taşındı.

ETH Balinaları Ağustos Ayından Beri ETH Satın Alıyor

Santiment tarafından sağlanan verilere göre, büyük Ethereum adresleri yaz sonundan beri ETH depolamaya devam ediyor. 1 milyon ila 10 milyon arasında ETH bakiyesi bulunan bu cüzdanlar, toplam ETH arzının yüzde 13.9’unu cüzdanlarına ekledi.

Bu transfer haberleri gündemi meşgul ederken diğer yandan etherium yakım haberi geldi.

Bir günde 12 milyon dolardan daha fazla etherium yakıldığı haberi piyasaları coşturdu. Ethereum’ların ve işlem ücretlerinin sürekli olarak yakımının yapılmasıyla, bazı Ethereum blokları yüksek ağ yükü nedeniyle deflasyonist hale geliyor ve bu da yüksek işlem ücretlerine yol açıyor. Yakım izleme hizmeti WhatchTheBurn’un verilerine göre, bugün normalde ihraç edilenden 12 milyon dolar daha az Ethereum dolaşıma sokuldu. Bu da Ethereum için hemen hemen tüm günü “deflasyonist” hale getiriyor.

Bugün 67 milyon dolar değerinde 16 bin 228 Ethereum yakımı gerçekleşti. Aynı zamanda, staking yapanlara ödül olarak sadece 54 milyon dolar verildi. Madenciler ise bahşiş olarak yalnızca 2 bin 495 ETH aldı.

Yüksek ağ tıkanıklığı ile madencilerin bahşişi aslında yükselirken temel ücret ortak aralıkta kalıyor. “İşlemsel açık artırma” hala ağda bulunan bir özellikle ve büyük bir ücret artışına yol açıyor. Şu anda, Ethereum’un temel işlem ücreti 154 Gwei. EIP-1559 etkinleştirmesinden bu yana toplam yakımı yapılan toplam ETH’lerin sayısı 654 bin ve şu anda bu ETH’ler 2.7 milyar dolar değerinde.

Daha önce yakımı yapılan tüm Ethereum‘ların değerinin 2 milyar dolara ulaştığını bildirmiştik ancak spot piyasadaki hızlı fiyat artışı nedeniyle neredeyse aynı sayıda yakımı yapılan ETH’ler artık yüzde 35 daha değerli.

etherium teknik analizi( Kryptoturk)

eth 4 saatlik grafikte düştüğü kanalı tekrar zorlamaya basladı.4200 lü seviyelerde kapanış geldiğinde kanal içine girer ve alışların devam etmesi sonrası 4600 ları zorlayabilir.#etherium #etherum

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş