“Arınç istifa etmeli “

Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Bülent Arınç’a bir tepkide Şehit Aileleri Korucuları Konfederasyonu İstanbul Şubesi Başkanı Enver Kaynar tarafından geldi....

“Arınç istifa etmeli “

24 Kasım 2020 Salı 16:56

Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Bülent Arınç’a bir tepkide Şehit Aileleri Korucuları Konfederasyonu İstanbul Şubesi Başkanı Enver Kaynar tarafından geldi. 
“Bülent Arınç önce şehit aileleriyle bir araya gelip onların sorunlarıyla ilgilensin” dedi

Başkan Kaynar yaptığı röportajda seneler boyunca canla başla verilen terörle mücadele ruhunu yıpratmak isteyen siyasetçilerin önce kendilerine gelmelerini ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını iyi bir şekilde gözden geçirmelerini gerektiğini söyledi.

HANGİ MİLLETİN VEKİLİ ? 

Bülent Arınç devletimizin bölünmez bütünlüğünü halkın refahı ve tüm Türkiye halklarının kardeşliğinin temini için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimizden, korucularımızdan ve ailesinin fertlerinin teröre kurban giden kıymetli vatandaşlarımızdan tek tek özür dilemelidir. Ülkemizin bağımsızlığının ve gücünün temsilcisi olan meclisimizde milletvekilliği yapanlar bilmelidir ki Demirtaş ülke kanunlarına karşı çıkmış , terör örgütüne sözcülük yapmış, Kürt çocuklarının öldürülmesine zemin hazırlamış bir suçludur. 
Enver Kaynar son olarak Şehit Aileler ve Korucuları Konfederasyonu hakkında bilgi vererek “ şehit aileleri ve değerli korucularımızın her zaman yanında olacak, haklarını savunacak ve dertleriyle ilgileneceğiz. Onlara yapılan en küçük yanlışa tahammülümüz yoktur, devletimiz bu saygısızlığa net bir cevap verecektir.” diye bildirdi . 

https://twitter.com/ziyasozen/status/1330502837562912768?s=21

Para Ajansı(PA) / Rumeysa Gökçe