Yabancı Banka Bu Hisselere AL Verdi!

Borsamızın aktif işlem yapan yabancı aracı kurumlarından olan ICBC Yatırım, birçok hissede AL tavsiyesi verdi. Bu hisselerin arasında borsada fiyatı oldukça fazla düşen hisseler var!

Yabancı Banka Bu Hisselere AL Verdi!

24 Ekim 2024 Perşembe 16:41

ICBC Yatırım dev hedef fiyat raporu yayınlayarak, primlenmesini beklediği hisseleri açıkladı.

Kurum, önümüzdeki günlerde gelecek olan 2024 yılı 9 aylık bilançolar beklentileri doğrultusunda hareketlenmesini beklediği hisseleri hedef fiyatlar belirleyerek AL tavsiyesiyle borsa yatırımcısına duyurdu.

Kurum TTKOM hissesi için 70 Lira hedef fiyat açıklayarak AL tavsiyesi verdi. TTKOM borsada bu gün 47 Lira civarı fiyatlardan işlem görüyor.

Kurumun AL dediği bir diğer hisse de MAVI. Kurum hisseye 140 Lira hedef fiyat belirledi. MAVI borsada bu gün 77,85 Lira civarından işlem görüyor.

ICBC Yatırım KCHOL hissesi için de AL tavsiyesi verdi. Hissede hedeflenen fiyat 250 Lira. KCHOL borsada bu gün primli 174 Lira civarından işlem görüyor.

Bir diğer AL tavsiyesi ULKER için geldi. Hedef fiyat 190 Lira. Hisse bu gün borsada 123 Lira civarında.

Kurumun beğendiği bir diğer hisse AEFES. Hisseye 270 Lira hedef konulmuş. AEFES bu gün borsada 190 Lira fiyattan işlem görüyor.

Kurumun beğendiği son hisse de CCOLA. Hisseye 85 Lira hedef fiyat koyulmuş. CCOLA bugün borsada 51 Lira civarından işlem görüyor.