Teknoloji Devi Halka Arz Yolunda!

Hangi teknoloji firması, akıllı şehir ve ulaşım çözümleri alanındaki projelerini finanse etmek için halka arz başvurusunda bulundu? Detaylar haberimizde...

Teknoloji Devi Halka Arz Yolunda!

8 Temmuz 2024 Pazartesi 09:52

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., akıllı şehir teknolojileri ve ulaşım çözümleri konusunda projelere imza atan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) halka arz başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, bu sürecin detaylarının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ayrıca paylaşılacağı belirtildi.

Şirketten gelen KAP açıklaması haberin devamında yer almaktadır:

Yatırımlarımızdan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi, Sermaye Piyasası Kurulu'na halka arz başvurusunda bulunmuştur. Süreç hakkındaki gelişmeler KAP'ta ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız. 
Saygılarımızla.

1000 Yatırımlar Holding, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve ulaşım, yazılım ve enerji gibi alanlarda güvenli platformlar ve yenilikçi çözümler sunan bir holding şirketidir. Şirket, 500'den fazla kişiye istihdam sağlayarak büyük bir ekonomik etki yaratmaktadır. Değişen dünya koşullarına adapte olarak, sürdürülebilir büyüme ve yenilikçi projeler üzerinde odaklanmaktadır.