CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CVKMD), son zamanlarda önemli bir iş anlaşması imzaladı.

Şirket, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda, yurt dışında bulunan bir firma ile maden cevheri satışı konulu bir iş anlaşması gerçekleştirdi. Bu anlaşma tam olarak 967.500,00 USD değerinde.

CVK Madencilik, tamamen yerli sermaye ile kurulan işletmeleri ile maden faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirket, modern mühendislik uygulamaları ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, Türkiye'nin en yüksek kaliteli krom, kurşun, çinko, bakır, manyezit cevherlerini üretmeye devam etmektedir. Ayrıca, altın cevheri üretimi için AR-GE çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

CVK Madencilik, kendi maden ruhsatları altında konsantre ve parça kromit cevheri, konsantre kurşun, çinko, bakır, gümüş metal ürünlerini üretmektedir ve bu ürünlerin tamamını kendi ihracatıyla gerçekleştirmektedir. Ayrıca, iş geliştirme potansiyeli yüksek ruhsat sahalarında arama ve etüt çalışmalarına kesintisiz olarak devam etmektedir.

Aracı Kurum Açıkladı! O Hisse %1 Kazandırabilir! Aracı Kurum Açıkladı! O Hisse %1 Kazandırabilir!

Türkiye'nin dört bir yanında işletmelere sahip olan CVK Madencilik, yüzlerce profesyoneli istihdam eden bir şirkettir. Şirketin en büyük önceliği, tüm işletmelerinde ulusal ve uluslararası standartlara uygun, çevre dostu, güvenli ve emniyetli çalışma koşulları sağlamaktır.

Editör: Abdurrahman Zougari